De tijd lijkt te ontbreken...

 

Soms kan het een hele opgave zijn de tijd te vinden om op consultatie te komen. Ookal staat hier tegenover dat je echt graag aan een gezonde voeding en een gezond lichaam wil werken. Om hierin tegemoet te komen bied ik online voedingsadvies aan naar gezonde voeding en vermagering toe.
Kortom, dit kan voor jou de eerste stap zijn op weg naar een beter evenwicht.

 

 

Wat houdt online voedingsadvies in?

 

Je kan de keuze maken uit 2 opties voor online voedingsadvies. Enrzijds bied ik 'Startpakket voor een gezond gewicht' aan, en anderzijds 'Startpakket + opvolging voor een gezond gewicht'. Hieronder kan je telkens meer info terugvinden over beide opties. 

 

 

KEUZE 1: Startpakket voor een gezond gewicht (75 euro)

 

• Het startpakket is een basis infopakket om zelfstandig aan de slag te gaan, maar is wel volledig gebaseerd op jouw eetpatroon. Na het invullen van een vragenlijst stel ik een dagschema en lijst met aandachtspunten op.
Het dagschema is je rode draad (producten en hoeveelheden). De lijst met aandachtspunten gaat dieper in op de kleine dingen die voor jou belangrijk zijn (merken, dagritme, beweging, het waarom van een tip...).

 

• Verder ontvang je extra ondersteunende informatie:
- Vleeswijzer
- Viswijzer
- Belegwijzer
- 10 inspirerende caloriearme recepten: mengeling van vlees/vis/vegetarisch/desserten (tenzij je een specifieke voedingswijze hanteert bv. vegetarische voeding)
- 2 weekmenu’s ter inspiratie

 

• Tot slot heb je, na het ontvangen van alle voorgaande info, recht op 3 contactmomenten via email om al je vragen te stellen.

                                                                        

 

 

KEUZE 2: Startpakket + opvolging voor een gezond gewicht (95 euro)

 

Deze manier van samenwerken houdt alle voorgaande stappen van keuze 1 in (behalve de laatste). Hierbij komt echter nog kijken dat we op langere termijn via mail nog contact onderhouden om samen je voedingsgewoonten en -veranderingen op te volgen. Dit gebeurt via een eetdagboek dat je voor mij bijhoudt gedurende een periode van 4 weken. 

 

Dit eetdagboek mag je uitwerken in een standaard tekstverwerkingsprogramma zoals WORD. Je mag me dit elke 7-10 dagen doorsturen per email. Ik zal dit doornemen en hier mijn tips en advies bij noteren als feedback alvorens het terug te zenden naar jou. Op deze manier krijg je een motiverende en licht controlerende begeleiding op langere termijn. 

 

Je kan er altijd voor kiezen deze begeleiding verder te zetten (40 euro/4 weken).

 

 

Online voedingsadvies vs. voedingsadvies in de diëtistenpraktijk

 

Persoonlijk raad ik iedereen, die de tijd kan vrijmaken, aan om langs te komen op consultatie hier in de praktijk. Rustig de tijd nemen voor een gesprek kan erg verhelderend zijn. Heel vaak komen er zaken aan het licht waar je misschien zelf nog niet bij had stil gestaan. Kortom: de kracht van een goed gesprek is niet te onderschatten. 
Daarnaast ben ik echter ook van mening dat elke stap op weg naar een goede gezondheid en een gezond gewicht een goede stap is! Is het online voedingsadvies momenteel meer iets voor jou, dan ben je van harte welkom!                                            

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatieOK!